top of page

Ondersteuning in crisistijd

In deze crisistijd ten gevolge van het Corona virus ontvangen we uit vele hoeken hartverwarmende steun voor onze bewoners en ons personeel . Onze donatiepagina is te klein aan het worden. Familie, vrienden, kennissen, ondernemers, verenigingen, e.a.  melden zich met de mededeling dat ze ons willen steunen. Daar maken we graag gebruik van, echter we zullen deze steun wel verantwoord dienen te doen en logistiek in goede banen dienen te leiden. Voor de bewoners van De Maartenshof komt de bedreiging van buiten af, hygiene is daarbij voor ons uiterst belangrijk. Desinfecteer spullen die u brengt, was uw handen vooraf goed en houdt zeker 1,5 meter afstand van onze geopende voordeur en collega's. 

 

Via de knoppen onderaan deze pagina willen we proberen uw steun in goede banen te leiden: u kunt een mededeling of vraag plaatsen. In onze kalender zullen we tonen op welke dagen we al gebruik hebben gemaakt van uw aanbod. Het is een begin en test. Tevens streven we ernaar kenbaar te maken wie ons allemaal hebben gesteund met grote en kleine gebaren, giften etc.   

Mat Lupsen, schildersbedrijf uit Linne, heeft op eigen initiatief al een actie voor de Maartenshof gestart. Mat voert daarbij via o.a. zijn facebook pagina de regie naar zijn netwerk van collega's, zijn Linne netwerk en zijn netwerk erbuiten. Peter en Mat hebben nauw contact.

Met ontvangen lekkernij (uitsluitend aangekocht en in originele gesloten verpakking) zullen we momentjes houden met onze bewoners. Met iPads proberen we contact te houden met familie, met knutselmaterialen proberen we de verveling tegen te gaan en bewoners af te leiden, kortom we proberen alles uit de kast te trekken om samen deze tijd zo goed als mogelijk door te komen. Wellicht dat met 'n optreden voor het gebouw of voor de ramen u ook nog een moment van afleiding kunt bieden (als is het dan niet voor al onze bewoners).

Alvast heel veel dank voor uw steun en begrip (als er 'n administratief of communicatiefoutje optreedt)

Suzan, Peter, ons team en bewoners.

bottom of page