Vacatures

Iets typisch Limburgs is het veldboeket, een boeket dat bestaat uit allemaal verschillende bloemen die eenmaal samengevoegd een prachtig geheel vormen. Dat geldt voor onze bewoners ook, eenvoudig, kleurrijk, verschillend op hun eigen manier en allemaal samen o zo mooi. In ‘De Maartenshof’ gaan we terug naar de basis, zorg op maat voor elke unieke bewoner.  

 

Lekker blijven kletsen op het Linner ‘schwetsbenkske’ in een veilige vertrouwde omgeving. Samen met de familie gaan we voor elke bewoner individuele zorg bieden, zij kennen onze bewoners immers het best. Zoals onze naam al zegt, ‘Sint Martinus’ kwam op voor de kwetsbaren in de samenleving, dat doen wij in De Maartenshof Linne net zo! 

 

Heb jij een passie voor zorg, ben je gedreven en vind je individueel welzijn belangrijk? Wil jij mensen helpen om ‘waardig oud te worden in hun eigen Linner omgeving’? Heb je ervaring met intramurale settings zoals verzorgingshuizen en verpleeghuizen, met somatische- en of psychogeriatrische bewoners en je houdt van aanpakken in een geheel nieuwe omgeving met nieuwe collega's, nieuwe bewoners en een geheel nieuw huis. Aarzel dan niet langer en solliciteer naar een van de volgende functies: ​​

Voor ons team  zoeken we nog:

  • 1 Verpleegkundige niveau 4 of 5, voor 32-36 uur

 

Op sollicitaties zonder de juiste diploma's en of ervaring wordt niet gereageerd.

Functie beschrijvingen:

 

 

Wat bieden wij: 

Als je bij ons komt werken kom je terecht in een huis waar je samen met ons, Suzan van Daal en Peter Aarts en ons team met passie en persoonlijke aandacht voor onze bewoners te werk gaat. Je wordt in staat gesteld om actief mee te denken over de structuur, deel te nemen aan de ‘’keek op de week’’, je talent te gebruiken en dit verder te ontwikkelen. Daarnaast bieden wij de gebruikelijke arbeidsvoorwaarden zoals de CAO VVT, de pensioenregeling van PFZW (PensioenFonds Zorg en Welzijn) en kun je gebruik maken van de collectieve ziektekostenverzekering van IZZ.  Als erkend leerbedrijf bieden we eveneens stageplaatsen en opleidingsmogelijkheden voor MBO studenten in de zorg.

Is je interesse gewekt? Solliciteer dan door je cv en je korte motivatiebrief te sturen naar info@zorghuislinne.nl dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Je informatie wordt vertrouwelijk behandeld en zullen we - na gebleken wederzijdse serieuze interesse - delen met Proteion en niet met derden. Proteion is onze strategische partner.   

© 2015 by De Maartenshof Linne (Zorghuis Linne BV)