top of page

Ons Management

Het management van De Maartenshof wordt gevoerd door Suzan van Daal en Peter Aarts. Peter richt zich geheel op het algemeen management, de bedrijfsvoering en ondernemerschap en Suzan richt zich geheel op wonen, zorg en welzijn.
Het idee om samen een zorghuis te starten is in Peter's prinsenjaar (2012-13) ontstaan. In 2015 hebben we de daad bij het woord gevoegd en zijn we een haalbaarheidsonderzoek gestart. 2016 hebben we nodig gehad om de noodzakelijke dingen te regelen en daarbij ben je overgeleverd aan de snelheid 
van derden. Met de nodige ups and downs hebben we steeds doorgezet. 
We zijn dan ook heel blij dat we veel hulp en steun hebben gekregen en dat de bouw op 25 mei 2018 is gestart..

Suzan van Daal

E: SVD@zorghuislinne.nl

M: 06-81 61 66 49

Met de diploma's verpleegkundige A en B op zak heb ik gewerkt in het Laurentius ziekenhuis te Roermond en in een psychiatrische inrichting Huize Padua te Boekel.
Al vroeg in mijn loopbaan heb ik gekozen voor de ouderenzorg omdat deze tak van de gezondheidszorg mij enorm aanspreekt. Mijn drijfveer is dat het zoeken naar de juiste afgestemde individuele zorg voor de oudere mens veel geduld, aandacht en creativiteit vraagt. Binnen de ouderenzorg heb ik op verschillende plaatsen leiding mogen geven aan teams zoals in Nijmegen, Roermond, Swalmen en Reuver. Ik ben in de gelegenheid geweest om veel verzorgenden en verpleegkundigen deze drijfveer over te mogen brengen en de passie te laten ervaren voor deze zorg. Voor de leidinggevende functies heb ik de managementopleiding en teamcoachopleiding gevolgd aan de Hogeschool Nijmegen.

Samen met mijn partner Nic ben ik zeer actief met sporten, wandelen, kokerellen, onze vrienden, de Weerderhof, CV de Kwekkerte en vriendengroep de Colboys en de veertinte gries komen uit de Colvera's, de dames vande Colboys.

Ondanks dat ik het zeer naar mijn zijn had bij Camilles, kon ik het idee om een eigen zorghuis in Linne op te richten niet los laten. In de loop der jaren is de zorg sterk veranderd: veel protocollen, procedures en regels, wat mijns inziens ten koste gaat van waar het eigenlijk omgaat: Zorg en aandacht voor de cliënt..

 

We hebben het idee samen uitgewerkt, een plan gemaakt en zijn aan de slag gegaan. We vullen ons prima samen aan: Peter het ondernemerschap en ik de zorg. 

Peter Aarts

E: PAA@zorghuislinne.nl

M: 06-53 72 72 56

Ik ben geboren en getogen in Heer, bij Maastricht. Heb na de Havo B, Atheneum B en Informatica gestudeerd aan de HTS Heerlen. Ik heb zeer veel rollen in de automatisering  vervuld, waarbij ik steeds het regelen en managen naar me toe trok. 
In 1998 heb ik OraVision BV en BVBA -  Oracle software huizen - opgericht, met veel plezier en passie was ik algemeen directeur van OraVision. In 2008 heb ik OraVision verkocht, sindsdien ben ik (bedrijfs)adviseur.

Sinds 1993 woon ik in Linne en voel me daar prima en gelukkig. Zowel ikzelf, als mijn vrouw Angie en kinderen Mike en Bob zijn/waren actief in het verenigingsleven van Linne. In 2013 was ik Prins Peter III van CV de Kwekkerte, met o.a. Nic en Suzan als adjudanten.

Na meer dan 30 jaar automatisering waarbij ik het merendeel in de randstad werkzaam was, wil ik wel eens wat anders. Ik heb de verzorging van mijn moeder, van dichtbij meegemaakt en dacht  ' dit moet toch anders en beter kunnen '.

 

We hebben het idee samen uitgewerkt, een plan gemaakt en zijn aan de slag gegaan. We vullen ons prima samen aan: ik het ondernemerschap en Suzan de zorg. 

bottom of page