Ons personeel

Bij de werving van ons personeel gaan we zorgvuldig te werk: we vragen een bewijs van goed gedrag en letten op je BIG-registratie, deskundigheid, bekwaamheid,  diploma's, enthousiasme, taalgebruik in woord en geschrift, zelfstandigheid, verantwoordelijkheid, teamgeest en bovenal op je passie voor het vak en aandacht voor de oudere cliënt. 

 

Met een team van ongeveer 42 personen (20 fte), bieden we 7 dagen per week, 24 uur per dag zorg en verzorging in ons huis. Dat vraagt een flexibele instelling van ons personeel, het management en de organisatie. Met een mix van jong en oud, uit Linne en van buiten Linne geven we invulling aan "waardig oud worden in je eigen omgeving".  

Ons trotse team bestaat uit: Management (1,5 fte), Verpleegkundigen (2,28 fte+), Verzorgenden niveau 3 IG (6,94+ fte), Verzorgenden niveau 3 (1,33 fte), een Activiteiten Begeleidster (0,56 fte),  Helpenden niveau 2 (3,27+ fte), Zorghulpen niveau 1 (3,16 fte) en Schoonmaaksters(1 fte) en een grote groep van maar liefst 22 vrijwilligers.

(de + geeft aan dat we ook medewerkers met nul-uren contracten inzetten, indien nodig. Cijfers aug 2019).

 

Samen met vrijwilligers uit Linne, zetten we er samen de schouders onder en maken we van De Maartenshof een mooi zorghuis te maken waar we met z'n allen tros op zijn.

Stagiaires zijn eveneens welkom, als erkend leerbedrijf bieden we een studie leerplaats en coachen je tot een deskundig zorg professional. 

 

 

 

 

Afbeelding1.jpg-2.jpg