Even een praatje en wat extr aandacht doet wonderen.
De Maartenshof biedt een thuis in Linne : mooie kamers met eigen douche, wc en wastafel (somatiek), kamers met wastafel en gezamenlijke natte cel (PG), 2 gezellige grote woonkamers met keuken, belevingscircuit, ruimten voor meerdere doeleinden, binnen tuin, voliere, grote tuin met 'volkstuintjes op hoogte'.

Onze diensten

 

Zorg in huis

Als u om gezondheidsredenen niet langer meer zelfstandig kunt wonen, dan biedt De Maartenshof u een thuis, waarin u vermaakt, verzorgd en verpleegd wordt, door bekwaam, deskundig personeel met passie voor ouderen zorg.

 

 

A la carte

Naast de gebruikelijke gezamenlijke activiteiten zoals knutselen, puzzelen, zingen, koken en het gezamenlijk vieren van feestdagen: Kerst, Pasen, Nieuwjaar, Pinksteren, Koningsdag, Carnaval biedt De Maartenshof, tegen een kleine vergoeding, extra activiteiten zoals: een wandeling, een fietstocht, een extra massage, bezoek van de kapper en diverse andere extra's.

Palliatieve en terminale zorg


Als u te horen heeft gekregen dat u niet meer zult genezen en daardoor wordt geconfronteerd met de eindigheid van het leven, gaan u en uw naasten een moeilijke en doorgaans verwarrende tijd tegemoet. Vaak rest dan de wens om thuis in Linne te mogen sterven, in uw vertrouwde omgeving. Wij van De Maartenshof kunnen hierin een groot aandeel hebben. Anders dan vaak gedacht is deze zorg niet alleen voor de laatste dagen maar ook voor een langere periode van een aantal maanden.