top of page
Groep.jpg

Zorg in ons huis

 

Wonen 

Zorghuis Linne, is gevestigd in de oude peuterspeelzaal en bibliotheek van Linne, na een grondige renovatie bieden we plaats aan 28 cliënten, verdeeld over 2 woonunits met elk een grote woonkamer met keuken. Zorghuis Linne heeft een geheel afgesloten tuin, maar dat valt niet op omdat het geheel omsloten is door de tuinen van de omringende woningen. 

 

We bieden verschillende soorten kamers: 

- PG (Psychogeriatrisch) 14 kamers met wasbak met 2 grote gezamenlijke natte cellen met douche, toilet en wasbak

- Somatiek, 14 kamers met keukenblok en een eigen natte cel met douche, toilet en wasbak 

De keukens worden gebruikt voor activiteiten samen met de cliënten. In ons belevingscircuit in de PG woonunit kunnen cliënten ronddwalen en plaats nemen in een zitje, in de bidhoek of de filmhoek.  De snoezelkamer ligt centraal zodat zowel de PG- als de somatische cliënten die kunnen gebruiken.

In de kamers kunnen de cliënten hun eigen spullen plaatsen, zodat het bekende thuis in Zorghuis Linne wordt voortgezet.  In overleg kunnen ook spullen van de cliënt in de andere ruimten van Zorghuis Linne worden geplaatst. We streven naar een warme, gezellige, huiselijke sfeer. 

 
Zorg

Zorghuis Linne biedt zorg en en verzorging voor cliënten met een indicatie (VPT) 4 tot en met 6, evt. met aanvullende palliatieve terminale zorg.  Voor overige indicaties tredende we graag in overleg.

Naast een fysieke plek waar u tot rust kunt komen, zorgt Zorghuis Linne voor een warm 'thuis' door een team van betrokken en gekwalificeerde medewerkers, 24 uur per dag, 7 dagen per week. In onze kleinschalige woonzorgvoorziening kunt u uw 'normale' levensstijl zoveel mogelijk continueren in een veilige omgeving waarin alle nodige zorg en verpleging voorhanden is en waar uw privacy en individuele behoeften hoog in het vaandel staan. Terminale cliënten kunnen bij overlijden, in hun kamer worden opgebaard, dit brengt de familie rust in deze toch al moeilijke tijden.

Samen met u, uw huisarts (eventueel de Specialist Ouderengeneeskunde) en uw familie wordt een zorgplan opgesteld , waarin uw wensen en behoeften centraal staan. Dit zorgplan zal regelmatig geëvalueerd worden met u, uw familie en verzorgers.

Indien gewenst, kunt u gebruik maken van fysiotherapie, ergotherapie, logopedie, dieetadvies of andere zorg, wij hebben hiervoor een samenwerkingsverband met andere zorgverleners. Naast zorg 'op verzoek ' bieden we tevens vermaak, plezier en ontspanning a la cart.   

 

Eventuele partners welke achter blijven in de eigen woningen, kunnen indien wenselijk tegen vergoeding mee eten met hun partner die verzorgd wordt in DeMaartenshof Linne.

Samen.jpg
bottom of page