Beelden vanuit De Maartenshof

Even geen AVG toestanden, maar beelden van onze activiteiten met onze bewoners. Activiteiten die  merendeels gebaseerd zijn op de overweldigende steun die we van velen ontvangen:  Super bedankt.

De actie van Mat levert ongelooflijke steun en resultaten op. Naast kaartjes, vlaaien, bloemen,  plantjes, knutselwerk, paaseieren, snoepgoed, live muziek ook maar liefst 1075 euro !!!!!  daar worden wij stil van GEWELDIG met HOOFDLETTERS geschreven.

En het houdt maar niet op...

Inmiddels hebben we van de donaties een nieuwe iPad met toebehoren gekocht en huren we DeBeleefTV ervan.

De tovertafel is erg onpraktisch en super duur gebleken. Het alternatief de BeleefTV is voor de Maartenshof veel praktischer maar met € 7260 en 1440/jaar nog steeds erg duur. Alvorens tot aanschaf over te gaan, gaan we deze voor een periode van 3 maanden huren. Als de BeleefTV dan niet aanslaat blijven we niet zitten met een financiële kater.
Zie de foto's DeBeleefTv is 
ingebruik!

De BeleefTV wordt inmiddels goed gebruikt het is een ontspanningsmomentje voor menige bewoner.

Zondag 19 april een super gezellig optreden van Theo Goldsteijn "de zingende glazenwasser", uiteindelijk waren het de zingende glazenwassers Manuela zong ook mee.

In de achtertuin, in 't zonnetje waren onze tuinbanken verspreid neergezet zodat ieder op gepaste afstand kon genieten.  Theo heeft de bewoners en achterburen, bijna 2 uur lang getrakteerd op muziek, afleiding en gezelligheid. 

TOP, TOP TOP met dank aan de initiatiefnemer Mat Lupsen. Dit smaakt naar meer....ook Theo wil er een zomerfestijn en jaarlijks evenement van maken. 

5 Mei Johan Ruiten, zang in de achtertuin!

Weer een gezellige afleiding, met dank aan de sponsoren en de weergoden!

Met dank aan het team van De Maartenshof en de sponsoren uit Linne, werd 10 mei 2020 een grote verwendag / moederdag.

Vaderdag 2020 een groot feest in De Maartenshof: luxe ontbijt en lunch, 's middags optreden van Jan Coenen en Tante Agaath met een wijntje van Hansen Dranken, bitterballen van Bie Viev lekkere hapje van Math en kaasjes van Anjo Nizet en heel belangrijk 'good weir'.

Vrijdag 17 juli hebben de bewoners een zomerse BBQ en een heuse tombola. De prijzen voor de tombola hebben we ontvangen van onze sponsoren in de corona tijd.

We sluiten daarmee - hopelijk voor goed - deze corona crisistijd af.

MATH EN ALLE SPONSOREN SUPER BEDANKT VOOR DIT GEWELDIGE INITIATIEF. 

© 2015 by De Maartenshof Linne (Zorghuis Linne BV)

Bezoektijden, dagelijks van: 1030-1200, 1500-1700, 1900-2100 uur.