top of page

2 x VACATURE: Verzorgende IG

 

In verband met uitbreiding van ons team  zijn wij op zoek naar enthousiaste zorgmedewerkers die affiniteit hebben met somatische en psychogeriatrische oudere bewoners en beschikken over een Verzorgende IG achtergrond.

 

Functieomschrijving
 

Als Verzorgende IG ondersteun je cliënten bij het verrichten van hun algemene dagelijkse levensverrichtingen en verricht je daar waar nodig verpleegtechnische handelingen. Je levert een belangrijke bijdrage aan onze visie “waardig oud worden van onze cliënten in hun vertrouwde omgeving”. Als verzorgende IG heb je natuurlijk affiniteit met zorg en welzijn voor ouderen en 

  • neem je je verantwoording,

  • ben je creatief en flexibel,

  • ben je klantgericht,

  • ben je een teamplayer,

  • en beschik je over goede directe communicatieve vaardigheden.
    De vacature betreft 28 uur per week, voor vroege-, late- en nachtdiensten, ook in het weekend en op zon- en feestdagen.

 

Je werkt in De Maartenshof en afwisselend in de aanleunwoningen, momenteel zijn dat er 5 en dit aantal zal jaarlijks toenemen met 1 à 2 aanleunwoningen. De aanleunwoningen bevinden zich eveneens aan het Maartenshof pleintje. Wij hanteren een rooster waarin je inspraak hebt en hebben aandacht voor een goede balans tussen werk en privé.

 

Maartenshof is een leerhuis, dat wil zeggen dat je ook een bijdrage levert in de aansturing van leerlingen en stagiaires. 

 

Voor het uitvoeren van deze functie dien je minimaal te beschikken over een Verzorgende IG diploma (MBO niveau 3)

 

.

 

Wat bieden wij?
 

Als je bij ons komt werken kom je terecht in een nieuw modern huis waar puurheid, openheid en eerlijkheid hoog in het vaandel staan. Je wordt in staat gesteld je talent te gebruiken en ontwikkelen en aandacht te geven aan de bewoners. Samen met ons: Peter, Randy, en Suzan gaan we de échte verbinding aan en kijken we daarbij naar de wensen en behoeften van de mensen die we verzorgen. Je wordt in staat gesteld om actief mee te denken over de structuur, deel te nemen aan de ‘’keek op de week’’, je talent te gebruiken en dit verder te ontwikkelen. 

 

Interesse?
Stuur dan je CV en motivatiebrief naar info@zorghuislinne.nl of neem hier contact met ons op of
bel met Suzan van Daal, directeur wonen, zorg en welzijn: 06-81616649

bottom of page