top of page

VACATURE: Verzorgende IG voor de nacht / 'nachtzuster'

Voor de uitbreiding van onze nachtelijke zorg, zoeken we een zelfstandige verzorgende IG, die de voorkeur geeft aan het werken in de

nachtelijke uren. Bij ons is dat van 22.45-07.00, waarbij de overdrachten plaatsvinden van 22.45-23.00 en van 06.45-7.00u.
In de nacht ben je verantwoordel
ijk voor onze 28 bewoners en kun je indien nodig een beroep doen op de verpleegkundige achterwacht. 
De nachtzorg voor onze aanleunwoningen valt niet onder deze functie en wordt verzorgd door de nachtzorg van Proteion/Zorggroep.

 

Voor het uitvoeren van deze functie dien je minimaal te beschikken over een Verzorgende IG diploma (MBO niveau 3).

Functieomschrijving
 

Als Verzorgende IG ondersteun je cliënten bij het verrichten van hun algemene dagelijkse levensverrichtingen en verricht je daar waar nodig verpleegtechnische handelingen. Je levert een belangrijke bijdrage aan onze visie “waardig oud worden van onze cliënten in hun vertrouwde omgeving”. Als verzorgende IG heb je natuurlijk affiniteit met zorg en welzijn voor ouderen en 

  • neem je je verantwoording,

  • ben je creatief en flexibel,

  • ben je klantgericht,

  • en beschik je over goede communicatieve vaardigheden.

Wat bieden wij?
Als je bij ons komt werken kom je terecht in een modern nieuw huis waar puurheid, openheid en eerlijkheid hoog in het vaandel staan. Je wordt in staat gesteld je talent te gebruiken en ontwikkelen en aandacht te geven aan de bewoners. Samen met ons: Peter, Randy, Suzanne en Peggy gaan we de échte verbinding aan en kijken we daarbij naar de wensen en behoeften van de mensen die we verzorgen. Je wordt in staat gesteld om actief mee te denken over de structuur, deel te nemen aan de ‘’keek op de week’’, je talent te gebruiken en dit verder te ontwikkelen. 

 

Daarnaast bieden wij de gebruikelijke arbeidsvoorwaarden zoals de CAO VVT, de pensioenregeling van PFZW (Pensioenfonds Zorg en Welzijn) en kun je gebruik maken van de collectieve ziektekostenverzekering van IZZ en CZ.


Interesse?
Stuur dan je CV en motivatiebrief naar info@zorghuislinne.nl of neem hier contact met ons op of

bel met Suzan van Daal, directeur wonen, zorg en welzijn: 06-81616649

 

bottom of page