top of page

VACATURE : Eerst Verantwoordelijke Verzorgende Thuiszorg

In verband met uitbreiding van ons team en van onze dienstverlening naar de aanleunwoningen zijn wij op zoek naar enthousiaste zorgmedewerkers die affiniteit hebben met somatische en psychogeriatrische oudere bewoners en beschikken over een Verzorgende IG achtergrond aangevuld met aantoonbare EVV ervaring of een EVV opleiding.

 

Functieomschrijving

Als EVVer zijn je taken divers. Je voert een regiefunctie uit en coördineert onder andere de zorg- en dienstverlening van cliënten. In wezen ben jij verantwoordelijk voor de totale zorg van een cliënt. Je verpleegt, verzorgt en begeleidtcliënten in samenspraak met andere zorgprofessionals. Zoals de huisarts, de specialist ouderengeneeskunde, behandelaars en verzorgenden. Ook met de contactpersonen houd jij het contact. Kortom: jij bent het centrale aanspreekpunt van je cliënten. 

 

Een EVV is daarom oplossingsgericht, werkt makkelijk zelfstandig en kan snel schakelen. Hij of zij is scherp op de toestand van de cliënt en wat ervoor nodig is deze te behouden en verbeteren. Bij problemen onderneemt de EVVer actie!

 

De functieomschrijving houdt waarschijnlijk meer in dan je denkt. Dit beroep past bij jou als jij:

  • Affiniteit met zorg en welzijn voor ouderen hebt

  • Een verantwoordelijke en flexibele werkhouding hebt

  • Cliëntgericht en klantvriendelijk bent

  • Over goede contactuele en sociale vaardigheden beschikt

  • Een porti doorzettingsvermogen en creativiteit bezit

 

Je levert een belangrijke bijdrage aan onze visie “waardig oud worden van onze cliënten in hun vertrouwde omgeving”. Maartenshof is een leerhuis, dat wil zeggen dat je ook een bijdrage levert in de aansturing van leerlingen en stagiaires.

Je werkt in De Maartenshof en afwisselend in de aanleunwoningen, momenteel zijn dat er 3 en dit aantal zal jaarlijks toenemen met 1 à 2 aanleunwoningen. De aanleunwoningen bevinden zich eveneens aan het Maartenshof pleintje. Wij hanteren een rooster waarin je inspraak hebt en hebben aandacht voor een goede balans tussen werk en privé. Je bent verantwoordelijk voor 3-5 cliënten afhankelijk van je contracturen. 

 

Voor het uitvoeren van deze functie dien je minimaal te beschikken over een Verzorgende IG diploma (MBO niveau 3) met EVV ervaring of een EVV diploma.

 

Wat bieden wij? klein contract: 16 uur
Als je bij ons komt werken kom je terecht in een modern nieuw huis waar puurheid, openheid en eerlijkheid hoog in het vaandel staan. Je wordt in staat gesteld je talent te gebruiken en ontwikkelen en aandacht te geven aan de bewoners. Samen met ons: Peter, Randy, Suzanne en Peggy gaan we de échte verbinding aan en kijken we daarbij naar de wensen en behoeften van de mensen die we verzorgen. Je wordt in staat gesteld om actief mee te denken over de structuur, deel te nemen aan de ‘’keek op de week’’, je talent te gebruiken en dit verder te ontwikkelen. 

 

Daarnaast bieden wij de gebruikelijke arbeidsvoorwaarden zoals de CAO VVT, de pensioenregeling van PFZW (Pensioenfonds Zorg en Welzijn) en kun je gebruik maken van de collectieve ziektekostenverzekering van IZZ en CZ.


Interesse?
Stuur dan je CV en motivatiebrief naar info@zorghuislinne.nl of neem hier contact met ons op of

bel met Suzan van Daal, directeur wonen, zorg en welzijn: 06-81616649

 

 

bottom of page